Piirustuskilpailu alueen lapsille - piirrä kiva kaveri!

14.1.2016

Piirrä kiva kaveri - osallistu kilpailuun ja voita lahjakortti! Voittajatyön pohjalta luodaan MLL Pakilan yhdistykselle myös juhlapostimerkki.
Piirrä kiva kaveri - osallistu kilpailuun ja voita lahjakortti! Voittajatyön pohjalta luodaan MLL Pakilan yhdistykselle myös juhlapostimerkki.

Jo 90 vuoden ajan on MLL Pakilan yhdistys ollut kiva kaveri kaikille Pakilan, Maunulan, Pirkkolan, Paloheinän ja Torpparinmäen alueiden lapsiperheille. Nyt kaikki alueen 12-vuotiaat ja sitä nuoremmat voivat osallistua juhlahumuun piirtämällä oman näkemyksensä kivasta kaverista. 

Piirustuskilpailun voittajaksi valittavan työn pohjalta luodaan yhdistyksen juhlavuodelle postimerkki. 

Piirustuskilpailun voittaja saa palkinnoksi lahjakortin johonkin seuraavista kauppaketjuista: BR-lelut, Suomalainen kirjakauppa tai Stadium. Lisäksi kahdelle muulle työlle annetaan kunniamaininnat ja pienet yllätyspalkinnot. 

Kilpailuun osallistuvat työt tulee palauttaa 14.2.2016 mennessä ensisijaisesti osoitteeseen: MLL Pakila, Piirustuskilpailu, c/o Ulla Niemelä, Kuusmiehentie 42 E, 00670 Helsinki tai skannattuna sähköpostitse anni(at)purppura.net. Myös muut hallituksen jäsenet ja yhdistyksen perhekahvilat vastaanottavat kilpailutöitä.   

Työn palauttamisen yhteydessä tulee ilmoittaa piirtäjän nimi, ikä ja (huoltajan) yhteystiedot. Halutessaan voi myös kertoa piirustuksen taustasta ja teoksen nimen. Kilpailuun osallistuva työ ei saa olla aikaisemmin julkaistu. 

Piirustusten oikeudet säilyvät tekijöillä itsellään pois lukien kilpailun ylläpitäjän oikeus käyttää piirustuksia omassa markkinoinnissaan ja oman toimintansa esittelyssä hyvän maun mukaisesti. Piirustusten oikeuksia kilpailun järjestäjä ei tule vaatimaan missään vaiheessa kokonaisvaltaisesti itselleen vaan ne säilyvät piirtäjällä.