MLL Pakila kutsuu jäseniä Seikkailupuisto Korkeeseen 10.8.

27.7.2017

Tule mukaan kesäloman lopettajaisiin!

Vaikka kesää on vielä jäljellä on MLL Pakila luomassa suunnitelmia jo syksyn varalle. Kutsummekin jäseniämme nyt mukaan kesäloman lopettajaisiin ja syyskauden avajaisiin Paloheinän majalle torstaina 10.8.2017 klo 17 alkaen. 

Hurjimmille tarjolla on mahdollisuus päästä kokeilemaan Korkee Paloheinän ratoja MLL Pakilan jäsenhintaan. Hinta on 15e/latvarataseikkailija ja 13e/latvarata junior (110-130cm ja 6v) - summa maksetaan käynnin yhteydessä paikan päällä. Huomaathan myös, että alle 10v kiipeilijän kanssa pitää olla aikuinen mukana ja lapsia voi olla enintään 5 per yksi aikuinen. Lisätietoja radoista löytyy Seikkailupuisto Korkeen sivuilta, https://korkee.fi. 

Mikäli jäsenhintainen Korkee-seikkailu kiinnostaa, ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen mllpakilansihteeri@gmail.com ja ilmoita viestissäsi kuinka monta henkeä teiltä on tulossa. Jäsenhintaisia paikkoja on rajoitettu määrä ja sen saa vain MLL Pakilan kautta, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa! 

Tämän lisäksi luvassa on jotain kivaa koko perheelle: pienemmät pääsevät temmeltämään puistoalueella vähemmän vaativien aktiviteettien parissa - isommat pääsevät jäsenhintaan seikkailemaan Korkee-puistoon. Mukana on myös MLL Pakilan kamuja, esimerkiksi HNMKY Pakila ja Liiku, Leiki ja Loista. Luvassa leppoisaa yhdessäoloa ja kivaa ihan kaikille!

Lisätietoja tapahtumasta löydät myös Facebookin tapahtumasta, MLL Pakilan sivulta, https://www.facebook.com/mllpakila/

Tule mukaan!

Terveisin MLL Pakilan hallitusväki

ps. Älä unohda ottaa mukaan pikkurahaa myös liikkumisen jälkeistä herkuttelua varten - Paloheinän maja tarjoaa erikoishintaan makoisaa purtavaa tapahtuman aikana.