Äänestä MLL Pakilan Teija vuoden vapaaehtoiseksi

21.10.2018

Äänestä Teija vuoden vapaaehtoiseksi!

MLL Pakilan oma Teija Mattinen on ehdolla vuoden vapaaehtoiseksi ja äänestys on käynnissä parhaillaan! Teija on siis monesta eri tapahtumasta varmasti tuttu aina iloinen ja avulias hallituksen jäsen, joka suvereenisti pyörittää niin perhekahviloita kuin tapahtumissa onnenpyörän pyörää. Äänestys on kaikille avointa, joten käykää ihmeessä äänestämässä Teija voittoon!

Vapaaehtoistyö on monella tavalla antoisaa, kun saa tehdä omalle kylälle merkityksellisiä juttuja mukavassa seurassa. Meille MLL Pakilan hallitukseen tarvitaan ensi vuonna uusia tekijöitä uusilla ideoilla, joten voisiko ensi vuoden vuoden vapaaehtoisehdokkaana ollakin sinä tai joku muu paikallinen tuttusi yhdistyksemme edustajana? Ota ihmeessä yhteyttä, jos toiminta yhtään kiinnostaa, pakilan.yhdistys@mll.fi!

Lue lisää Vuoden vapaaehtoinen -kampanjasta!

Äänestä Teijaa Vuoden vapaaehtoiseksi!