Perhekahvila

Yhdistyksemme alueella toimii kaksi perhekahvilaa: Länsi-Pakilassa (Pakilan nuorisotalo, NUTA) ja Maunulassa (Maunula-talo). Perhekahvilaan ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset hoitajineen. Lapsille on leluja ja paljon leikkikavereita - vanhemmat saavat toisistaan vertaistukea ja uusia ystäviä. Tarjolla on myös aamupalaa hintaan 1 €/perhe.

Lisäksi järjestämme yhteistyössä Pakilan Namikan kanssa n. kahdesti kuussa perheperjantain; tuolloin klo 17 - 19 Pakilan Namikan tiloissa (Palosuontie 4) tarjolla ruokaa ja seuraa lapsille & vanhemmille. Seura ja touhuilu ilmaista, ruoka 2 €/aikuinen ja 1 €/lapsi.

Perhekahviloita hoidetaan täysin vapaaehtoisvoimin. Toivotamme kaikki halukkaat tervetulleiksi mukaan toimintaan, ota yhteyttä perhekahvilan vastaaviin, jos perhekahvilan isännöinti/emännöinti kiinnostaa! Tervetuloa mukaan toimintaan!

MAUNULAN PERHEKAHVILA

MAANANTAISIN klo 10-12 alkaen 8.1.2018
Maunula-talo, Metsäpurontie 4

Perhekahvilavastaava: Teija Mattinen (perhekahvilat@gmail.com)

Perhekahvilan Facebook-sivuilta löydät ajantasaisimmat tiedot kahvilan ohjelmasta, ja voit myös jatkaa kahvilassa alkaneita keskusteluita ja ystävyyssuhteita.

LÄNSI-PAKILAN PERHEKAHVILA
KESKIVIIKKOISIN klo 10 - 12 alkaen 10.1.2018
Pakilan nuorisotalolla, Lepolantie 19

Perhekahvilavastaavat: Hape Vantola  (perhekahvilat@gmail.com).

Perhekahvilan Facebook-sivuilta näet mm., mitä kahvilan ohjelmassa on, voit keskustella muista alueen tapahtumista, palveluista jne. sekä tutustua muihin alueen perheisiin.

PERHEPERJANTAI

Noin joka toinen perjantai klo 17-19, pe 26.1. 2018 alkaen
Pakilan Namika, Palosuontie 4 B

Perheperjantaiden ajankohdista tiedotamme perhekahviloiden Fb-sivuilla.
Perheperjantain väen tavoitat sähköpostista perhekahvilat@gmail.com.

PALOHEINÄN PERHEKAHVILA

Olemme järjestäneet pari vuotta sitten Pop-up perhekahvilan myös Leikkipuisto Soihdussa, Paloheinän ala-asteen yhteydessä perjantaiaamuisin. Voisimme vakiinnuttaa toiminnan myös Paloheinässä, jos löytäisimme muutaman aktiivin vastaamaan kahvilan toiminnasta. Olisitko se sinä ja kaverisi? Työtä ei ole paljon, iloa hommasta sitäkin enemmän! Olethan yhteydessä, mikäli sinua touhu kiinnostaa: perhekahvilat@gmail.com.

TERVETULOA!

”Kahvia ja juttuseuraa eurolla kaikille lapsiperheille”