Tietoa yhdistyksestä

MLL Pakilalla on alueella kaksi perhekahvilaa, Maunulassa ja Länsi-Pakilassa. Tule mukaan!


Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin ja valtakunnallinen kansalaisjärjestö, jonka päätehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. 

MLL Pakilan yhdistys pyrkii yhdistämään Pakilan, Maunulan, Pirkkolan, Paloheinän ja Torpparinmäen alueiden lapsiperheitä. Tarkoituksemme on tukea asuinalueen lapsiperheitä kasvatustyössä ja lisätä viihtyvyyttä monipuolisella toiminnalla. Paikallisyhdistyksen toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset. 

Perhekahviloita on kaksi: Maunulassa maanantaisin ja Länsi-Pakilassa keskiviikkoisin. Pakilan Namikan kanssa pyöritämme Perheperjantaita. Muskarit kokoontuvat viikottain Pakilan nuorisotalolla ja Maunulassa, ryhmät on tarkoitettu 0-7 v. lapsille. Tämän lisäksi yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia.  

Kehitämme koko ajan toimintaamme eteenpäin sisältämään uusia lapsia, vanhempia ja perheitä yhdistäviä toimintoja. Mitä sinä haluaisit tehdä? Muista kertoa siitä meille – tai tule itse mukaan toteuttamaan ideaasi. Otamme kaikki  innokkaat vapaaehtoiset avosylin vastaan, voit osallistua juuri niin paljon tai vähän kuin oma arki ja into antavat myöten. Voit ottaa yhteyttä kehen tahansa hallituksen jäseneen – tai vaikkapa osallistua hallituksen kokoukseen! Kokouksien päivämäärät löydät tapahtumakalenteristamme, etusivulta.

Seuraamalla nettiä ja fb-sivuja tiedät, mitä tapahtuu!

Lähetä yhteydenottopyyntö

Siirry yhteystietosivulle