Jäsenyys

Paikallisyhdistyksen toiminnassa pääset vaikuttamaan alueen lapsiperheiden palvelutarjontaan ja tapahtumiin.

Maksamalla MLL:n jäsenmaksun (25 euroa v. 2017) osallistut mm. muskareihin ja muuhun toimintaan edullisemmin. Lisäksi saat kotiin korkeatasoisen Lapsemme-lehden. Lisätietoa muista valtakunnallisista eduista löydät MLL:n sivuilta: www.mll.fi/jasenyys/jasenedut/.

Jäseneksi pääset täyttämällä  MLL:n jäsenanomuslomakkeen. Muistathan merkitä Pakilan yhdistys ry:n lomakkeeseen.

Lisätietoa Pakilan yhdistyksen toiminnasta saat hallituksemme jäseniltä tai ottamalla yhteyttä palautelomakkeella.

Otamme myös kaikki innokkaat vapaaehtoiset avosylin vastaan paikallisyhdistyksen toimintaan, voit osallistua juuri niin paljon tai vähän kuin oma arki ja into antavat myöten. Voit ottaa yhteyttä kehen tahansa hallituksen jäseneen – tai vaikkapa osallistua hallituksen kokoukseen! Kokouksien päivämäärät löydät verkkosivuiltamme.

TERVETULOA MUKAAN!