Tule Kylämummiksi tai Kylävaariksi

19.2.2016

Kylämummina tai -vaarina voit valita juuri sinulle sopivan tavan toimia ja antaa aikaasi lapsille. Päätät itse kuinka paljon käytät toimintaan aikaa. Tärkeää on, että toiminta tuottaa iloa ja hyvää mieltä. Lähtiessäsi kylämummiksi tai -vaariksi et ole yksin, sillä järjestämme vertaistapaamisia, tukea ja ohjausta.

Kylämummit ja -vaarit ovat vapaaehtoistyöstä kiinnostuneita, luotettavia henkilöitä, jotka haluavat antaa aikaansa lapsille. Tärkeintä on läsnäolo, kuunteleminen ja rohkaiseminen! Kylämummit ja -vaarit toimivat siellä, missä on paljon lapsia, esimerkiksi päiväkodeissa, perhekahviloissa, kouluissa ja kerhoissa sekä erilaisissa perheitä kokoavissa tilaisuuksissa.

Voit tukea lasten lukemaan oppimista lukumummina tai -vaarina, olla mukana koulun arjessa koulumummin tai -vaarin roolissa tai osallistua lasten touhuihin päiväkodissa tai kerhossa.

Minne menetkin, olet varmasti odotettu vieras!

Seuraava koulutus uusille kylämummeille ja -vaareille pidetään ma 7.3. klo 14-16 Asemapäällikönkatu 12 c, Pasila.

Ilmoittautumiset Merja Karhunen, merja.karhunen(a)mll.fi, p. 044 7633 555

MLL Pakilan yhdistys hakee koko ajan mummeja ja vaareja mm. perhekahviloihin. Olet siis varmasti odotettu myös meidän keskuudessamme! Lisätietoja Pakilan toiminnasta saat Ullalta: ullajniemela@gmail.com tai puh. 0400 203 235.