Tapaa alueen lapsiperheitä perhekahviloissa

Yhdistyksemme alueella toimii kaksi perhekahvilaa: Länsi-Pakilassa (Pakilan nuorisotalo, NUTA) ja Maunulassa (Maunula-talo). Perhekahvilaan ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset hoitajineen. Lapsille on leluja ja leikkikavereita, ja vanhemmat saavat toisistaan vertaistukea ja uusia ystäviä. Tarjolla on myös aamupalaa hintaan 1 €/perhe.

Lisäksi järjestämme yhteistyössä Pakilan Namikan kanssa noin kerran kuussa iltaperhekahvilan eli perheperjantain. Silloin on klo 17 - 19 Pakilan Namikan tiloissa (Palosuontie 4 B) tarjolla lämmin ruoka ja iloista seuraa lapsille ja vanhemmille. Seura ja touhuilu on ilmaista, ruoka maksaa 2 €/aikuinen ja 1 €/lapsi.

Perhekahviloita hoidetaan täysin vapaaehtoisvoimin. Toivotamme kaikki halukkaat tervetulleiksi mukaan toimintaan. Ota yhteyttä perhekahvilan vastaaviin, jos perhekahvilan isännöinti/emännöinti kiinnostaa! Tervetuloa mukaan toimintaan!

Maunulan
perhekahvila

MAANANTAISIN klo 10 - 12
Maunula-talo, Metsäpurontie 4

Perhekahvilavastaava: Anna Suppanen
Sähköposti: perhekahvilat@gmail.com

Perhekahvilan Facebook-sivuilta löydät uusimmat tiedot kahvilan ohjelmasta, ja voit myös jatkaa kahvilassa alkaneita keskusteluita ja ystävyyssuhteita.

Pakilan
perhekahvila

KESKIVIIKKOISIN klo 10 - 12
Pakilan nuorisotalolla, Lepolantie 19

Perhekahvilavastaavat: Anna Suppanen ja Teija Mattinen
Sähköposti: perhekahvilat@gmail.com

Perhekahvilan Facebook-sivuilta näet mm. mitä kahvilan ohjelmassa on, voit keskustella muista alueen tapahtumista, palveluista jne. sekä tutustua muihin alueen perheisiin.

Perheperjantai

NOIN KERRAN KUUSSA klo 17 - 19
Pakilan Namika, Palosuontie 4 B

Tiedotamme perheperjantaiden ajankohdista perhekahviloiden Facebook-sivuilla.

Sähköposti: perhekahvilat@gmail.com

Haluaisitko perhekahvilan Paloheinään, Torpparinmäkeen tai Pirkkolaan?

Olemme pitäneet pari vuotta sitten pop-up -perhekahvilaa perjantaiaamuisin Leikkipuisto Soihdussa, Paloheinän ala-asteen yhteydessä. Voisimme vakiinnuttaa toiminnan myös Paloheinässä tai muualla yhdistyksen toimialueella, jos löytäisimme muutaman aktiivin vastaamaan kahvilan toiminnasta. Olisitko se sinä ja kaverisi? Työtä ei ole paljon, iloa hommasta saa sitäkin enemmän! Olethan yhteydessä, mikäli kiinnostuit: perhekahvilat@gmail.com.

Eurolla kahvia ja juttuseuraa kaikille lapsiperheille!