Piirustuskilpailun voittaja valittu

25.3.2016

Piirustuskilpailun voittajatyön teki Pinja Haarakoski. Tämän lisäksi yhdistys päätti palkita myös kolme muuta työtä.

MLL Pakilan yhdistys järjesti alkuvuodesta kaikille alueen 12-vuotiaille ja sitä nuoremmille piirustuskilpailun aiheena Kiva kaveri. Voittajatyön pohjalta luodaan yhdistyksen 90-vuotista taivalta juhlistava postimerkki.

Kilpailuun osallistui suuri määrä alueen lapsia - kilpailuun osallistui jopa kokonaisia koululaisluokkia ja iltapäiväkerhoryhmiä.

Voittajatyö valittiin yhdistyksen järjestämässä Kivan kaverin kakkukahvilassa 21.2.2016. Esiraadin vaativa tehtävä oli valita koko kylän valittavaksi 10 työtä. Näistä sitten saivat kakkukahvilan vieraat äänestää voittajat. Suuri osa kakkukahvilan 160 vierailijasta osallistui äänestykseen.

Piirustuskilpailun voiton vei tällä kertaa Pinja Haarakosken tekemä työ. Muille palkintosijoille ylsivät Kauri Kostet, Tuomas Appelqvist ja Nea Liemola. Voittajille on ilmoitettu voitosta erikseen ja prosessi voittajatyön muokkaamiseksi postimerkiksi on alkanut. Postimerkki julkistetaan täällä piakkoin - seuraa siis sivujamme!

Kiitoksia kaikille osallistujille!