Muskari-ilmoittautuminen kaikille avoimeksi 29.5.2017

22.5.2017

Syksyn tunneille ilmoittautuminen on käynnissä nyt niille, jotka ovat kuluneen lukuvuoden aikana tunneilla käyneet. Kaikille avoimeksi ilmoittautuminen muuttuu 29.5. Julkaisemme silloin linkin verkkokauppaan sekä täällä netissä: Muskarit  -sivulla että Facebook-sivuillamme: https://www.facebook.com/mllpakila/

Tänä vuonna olemme palautteen perusteella kehittäneet järjestelmäämme niin, että voit ostaa samalla paikan jo kevään 2018 tunneillekin! Kevään tunnit 2018 ovat myynnissä kesän ajan, minkä jälkeen ne ovat ostettavissa seuraavan kerran marraskuun loppupuolella.

Syksyn ja kevään ryhmät ovat järjestelmässä erikseen myynnissä eli mikäli haluat ostaa paikan koko vuodeksi, muista tehdä siis kaksi ostosta verkkokaupastamme.

MLL Pakilan muskareiden ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu Holvi-verkkokaupassa ja tämä tarkoittaa siis sitä, että kun ilmoittaudut, maksat samalla paikkasi ryhmässä. Maksaa voit verkkopankissa tai luottokortilla. Tutustuthan ennen ilmoittautumista ja maksamista muskariehtoihimme.

Osa ryhmistä on niin suosittuja, että ne menevät heti täyteen; tällöin kaupassa näkyy tieto, että ryhmä on loppuunmyyty. Mikäli kauden aikana paikkoja vapautuu, ne ilmaantuvat välittömästi kauppaan tarjolle. 

Muskariryhmän perushinta on ei-jäsenen hinta. Mikäli olet MLL:n jäsen, käytä verkkokaupassa annettua ale-koodia, niin maksat halvemman jäsenhinnan. Koodi näkyy verkkokaupan ryhmäkohtaisissa ohjeissa.

Sisaruksille sinun tulee ostaa paikka jokaiselle erikseen. Muistathan, että sisaren mukana kulkeva alle 1-vuotias menee ns. vapaamatkustajana eli hänestä ei tarvitse maksaa mitään. Kun olet ilmoittautumisesi maksanut, saat siitä kuitin sähköpostiisi. Tarkista myös roskaposti-kansio; joissakin sähköpostijärjestelmissä viesti saattaa eksyä sinne.

Kysymyksesi muskarituntien ryhmistä ja sisällöstä voit esittää Tiina-opelle (muskaritiina@gmail.com); ilmoittautumis- ja maksujärjestelmän osalta kysymyksiisi vastaavat muskarivastaavamme-Terhi ja pj- Ulla (s-postit/puhelinnumerot löydät yhteystietosivulta).