Ilmoittaudu kevään 2018 muskareihin!

4.12.2017

Asuuko teillä pieniä musikantteja? Ilmoittautuminen MLL Pakilan kevään 2018 muskareihin on nyt käynnissä!. Etsi teille sopiva ryhmä ja tule mukaan iloiseen musiikin maailmaan: verkkokauppaan

MLL Pakilan muskareiden ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu Holvi-verkkokaupassa ja tämä tarkoittaa siis sitä, että kun ilmoittaudut, maksat samalla paikkasi ryhmässä. Maksaa voit verkkopankissa tai luottokortilla. Tutustuthan ennen ilmoittautumista ja maksamista muskariehtoihimme.

Osa ryhmistä on niin suosittuja, että ne menevät heti täyteen; tällöin kaupassa näkyy tieto, että ryhmä on loppuunmyyty. Mikäli kauden aikana paikkoja vapautuu, ne ilmaantuvat välittömästi kauppaan tarjolle.

Muskariryhmän perushinta on ei-jäsenen hinta. Mikäli olet MLL:n jäsen, käytä verkkokaupassa annettua ale-koodia, niin maksat halvemman jäsenhinnan. Koodi näkyy verkkokaupan ryhmäkohtaisissa ohjeissa.

Sisaruksille sinun tulee ostaa paikka jokaiselle erikseen. Muistathan, että sisaren mukana kulkeva alle 1-vuotias menee ns. vapaamatkustajana eli hänestä ei tarvitse maksaa mitään. Kun olet ilmoittautumisesi maksanut, saat siitä kuitin sähköpostiisi. Tarkista myös roskaposti-kansio; joissakin sähköpostijärjestelmissä viesti saattaa eksyä sinne.

Kysymyksesi muskarituntien ryhmistä ja sisällöstä voit esittää Tiina-opelle (muskaritiina@gmail.com); ilmoittautumis- ja maksujärjestelmän osalta kysymyksiisi saat vastauksia muskarivastaavalta, jonka yhteystiedot löydät yhteystietosivulta.