MLL Pakila huolehtii yksityisyydestäsi

25.5.2018

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR) astuu voimaan perjantaina 25.5.2018. Tietosuoja-asetuksen soveltaminen on otettu huomioon myös MLL Pakilan toiminnassa ja käsittelemme kaikkien jäseniemme yhteystietoja suurella varovaisuudella. Pyydämmekin kaikkia jäseniämme tutustumaan ja tarkistamaan tietonsa jäsenrekisteristä.  

MLL Pakila viestii sähköisin uutiskirjein jäsenilleen pari kertaa vuodessa. Uutiskirjeissä kerromme MLL Pakilan ajankohtaisista kuulumisista, ja miten toimimme koko alueen lapsiperheiden hyväksi. MLL Pakilan yhdistys pyrkii yhdistämään Pakilan, Maunulan, Pirkkolan, Paloheinän ja Torpparinmäen alueiden lapsiperheitä. Tarkoituksemme on tukea asuinalueen perheitä kasvatustyössä ja lisätä viihtyvyyttä monipuolisella toiminnalla. Paikallisyhdistyksen toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset. 

Käsittelemme jäseniemme tietoja aina vastuullisesti ja lähetämme viestejä vain, jos jäsen on sen itse sallinut. Mikäli et enää halua saada uutiskirjeitämme tai muuta postia MLL:ltä, voit muuttaa tilaustietojasi tämän linkin takaa: https://www.mll.fi/tietoa-mllsta/jasenyys/muutokset-jasentietoihin/.  Muutoksia jäsentietoihin voi myös tehdä jäsenpalvelusta  p. 075 324 5540 (ti–to klo 9–11) tai jasenpalvelu(at)mll.fi