Perheperjantait palaavat arkeen!

3.10.2018

Perheperjantai kutsuu kaikkia alueen lapsiperheitä virittäytymään viikonloppuun mukavan yhdessäolon ja ruoan merkeissä parillisten viikkojen perjantaisin.

Perheperjanta on MLL Pakilan yhdistyksen ja HNMKY Pakilan yhteistyössä järjestämä vapaamuotoinen ja rento tapahtuma, jossa tarjotaan lämmin ruoka hintaan 1€/lapsi ja 2€/aikuinen. Sali on käytössä ja siellä voi pelata sitä sun tätä - vanhemmat vastuussa oman lapsen touhuista. Leikkikavereita löytyy varmasti - ja kahviseuraa vanhemille! :)

Mikäli haluat helpottaa vapaaehtoisten järjestäjien työnsarkaa, niin ota mukaan omat astiat ja korjaa jälkesi - halutessasi voit jopa osallistua järjestelyihinkin. Kaikki auttavat kädet otetaan ilolla vastaan!

Perheperjantait järjestetään aina parillisten viikkojen perjantaisin HNMKY Pakilan tiloissa, Palosuontie 4B. Syksyn pepe-kerrat ovat siis 5.10., 19.10., 2.11., 16.11., 31.11. ja 14.12.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy Facebookista!