Koko perheen vatsastapuhumisshow Sari ja kaverit Pakilan nuorisotalolla

4.10.2018

Sari ja kaverit Oskari Olematon ja Simpanssi-Anssi
Sari ja kaverit Oskari Olematon ja Simpanssi-Anssi

Väistyköön syksyn sateet ja harmaus kikatuksen ja naurunpurskahdusten tieltä, kun MLL Pakila tuo koko perheen riemukkaan vatsastapuhumisshown Pakilan nuorisotalolle sunnuntaina 4.11.

Suomen ainoa naisvatsastapuhuja Sari Aalto valloittaa kaiken ikäisten katsojien sydämet hulvattomien nukkeystäviensä kanssa. Naurua ja hassuttelua pulppuavassa esityksessä nähdään iloinen joukko televisiosta ja YouTubesta tuttuja nukkeystäviä, kuten rakastetut Simpanssi-Anssi, Oskari Olematon ja Puhuva Piirustus, jotka saavat yleisön vatsat kipristelemään naurusta. Simpanssi-Anssilla ei ole ollenkaan syntymäpäivää, joten Sari ja yleisö järjestävät jymy-yllätyksen. Siihen tarvitaan paljon luovuutta, ripaus kekseliäisyyttä, hippunen taikaa ja tietysti onnittelulaulu!

Esitys on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille, ja se on aivan uudenlainen, teatterillinen vatsastapuhumisesitys.

Liput 5€ / 5,20€ (Holvi)

Ennakkoliput MLL Pakilan perhekahviloista ja hallituksen jäseniltä, sekä Holvista (lipun hintaan lisätään Holvin käsittelykulu 0,20€/lippu).

Lue lisää tapahtuman Facebook-sivulta