Tervetuloa MLL Pakilan syyskokoukseen

13.11.2018

Aika: 20.11.2017 klo 19:30
Paikka: Pakilan nuorisotalo, Lepolantie 19
Kahvitarjoilu jo klo 19:00 alkaen!

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, mm. hallituksen kokoonpano vuodelle 2019 sekä sääntömuutos.

MLL:n jäsenet sekä kaikki alueen paikallisyhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet, TERVETULOA!

Ps. Etkö löydä lapsenvahtia? Ei hätää! MLL:n kokoontumisiin voi ottaa aina lapset mukaan, niin mekin teemme!

Kokouksen asialista

1. Kokouksen avaus

2. Läsnäolijoiden toteaminen

3. Kokouksen puheenjohtajan valinta

4. Kokouksen sihteerin valinta

5. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

6. Pöytäkirjan tarkastajien (2) ja ääntenlaskijoiden (2) valinta

7. Kokouksen asialistan hyväksyminen

8. Yhdistyksen sääntömuutos ja sen vahvistaminen

Muutos kohtaan 19 § koskien hallituksen kokoonpanoa: sääntömuutoksen myötä Hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet valitaan kahdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Muutoksen myötä hallituksen puheenjohtaja ja jäsen voivat olla hallituksessa enintään 8 vuotta kerrallaan.

Ehdotus uusista säännöistä:

19 HALLITUKSEN KOKOONPANO

Yhdistyksen hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi 6-12 jäsentä. Jäsenille voidaan valita 1-12 yleisvarajäsentä.

Hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet valitaan kahdeksi  kalenterivuodeksi kerrallaan.

Hallituksen jäsenistä on erovuorossa vuosittain kolmasosa (⅓). Ensimmäisellä kerralla erovuoroiset ratkaistaan arvalla.

Hallituksen puheenjohtaja ja jäsen voivat olla hallituksessa yhtäjaksoisesti enintään 8 vuotta.

Hallitus valitsee keskuudestaan vuodeksi kerrallaan varapuheenjohtajan.

Nykyiset säännöt:

19 HALLITUKSEN KOKOONPANO

Hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet valitaan kolmeksi kalenterivuodeksi kerrallaan.

Hallituksen puheenjohtaja ja jäsen voivat olla hallituksessa yhtäjaksoisesti enintään 9 vuotta.

Hallitus valitsee keskuudestaan vuodeksi kerrallaan varapuheenjohtajan.

9. Yhdistyksen puheenjohtajan valinta

10. Hallituksen jäsenten ja varajäsenten määrästä päättäminen sekä hallituksen jäsenten ja varajäsenten valinta erovuoroisten tilalle

11. Toiminnantarkastajien (2) ja varatoiminnantarkastajan (1) valinta

12. Edustajien valinta piirin ja liiton kokouksiin

13. Vuoden 2019 jäsenmaksujen vahvistaminen

14. Toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen

15. Muut asiat

16. Kokouksen päättäminen

Lisätietoja ja kysymyksiä voi ennakkoon esittää jo tapahtuman Facebook-eventissä.