MLL Pakila järjestää Toimiva Perhe -kurssi keväällä 2019

26.11.2018

Toimiva perhe -kurssi

MLL Pakila järjestää keväällä 2019 tunne- ja vuorovaikutustaitoihin keskittyvän Toimiva Perhe -kurssin.

Kurssilla opit perheterapeutti Thomas Gordonin koulutukseen perustuvia tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Saat eväitä rajojen asettamiseen ja ristiriitojen käsittelyyn rakentavasti sekä lapsen tunneilmaisun tukemiseen. Opit myös ilmaisemaan itseäsi selkeämmin ja avoimemmin.

Kurssilla harjoitellaan eläytyvää ja aktiivista kuuntelua. Kurssi on tiivis matka omaan vanhemmuuteen, omiin lapsuuden kokemuksiin sekä vanhemman omiin tarpeisiin, joiden kautta pystyy näkemään myös lapsensa uusin silmin.

Kurssi soveltuu pienten lasten ja murrosikäisten vanhemmille sekä kasvatusalan ammattilaisille. Kurssille voit tulla yksin tai yhdessä puolison kanssa.

Kurssin kouluttajana toimii tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja FM, Elina Kauppila (0447191708, info@onnijahoiva.fi)

Hinta MLL Pakilan jäsenille 80€ (muille kuin jäsenille 100€, huom. jäsenyys on henkilökohtainen) + tarvikemaksu 35€ (maksetaan paikan päällä)

Osta kurssipaikka verkkokaupastamme

Aika: keskiviikkoisin 6.3-24.4. klo 17-19.30