Koko perheen teatteripäivä 17.11. Pakilan nuorisotalolla

25.10.2019

Pakilan nuorisotalolla nähdään kaksi taianomaista esitystä, kun Teatteri Tuomikko ja Teatteri Tuike tulevat sunnuntaina 17.11. vierailulle.


Klo 10.30 TEATTERI TUOMIKKO: TAIKAOVET
Päivä alkaa soolonukketeatteriesityksellä, joka vie katsojat mielikuvitusmatkalle vanhojen rakennusten kivijalkoihin ja puiden juurille. Esitys kannustaa hyväksymään itsensä ja muut sellaisena kuin on ja se sopii noin 2-10-vuotiaille. Lisätietoa esityksestä: https://www.teatterituomikko.com/taikaovet. Liput 5€/hlö ikään katsomatta.

Klo 15.00 TEATTERI TUIKE: KUMMALLINEN KAHVILA
Iltapäivän esityksessä yhdistyvät sirkus, taikuus, tiedetemput ja teatteri, kun iloinen kahvilanpitäjä ja hänen asiakkaansa huomaavat omituisuuksia talon juomavalikoimassa. Luvassa on mm. maagisesti väriä vaihtavia juomia, kuplia, musiikkia, akrobatiaa ja paljon huumoria. Esitystä suositellaan yli 3-vuotialle. Lisätietoa esityksestä: http://www.teatterituike.fi/portfolio/items/kummallinen-kahvila/ Liput 5€ hlö ikään katsomatta.

Esitysten välissä klo 12.00 - 14.00 GRAFFITITYÖPAJA
Tule tutustumaan graffitin maalaukseen ammattilaisen ohjauksessa! Työpajassa kokeillaan spraymaalin käyttöä ja pääset maalaamaan oman graffitin. Aikaisempaa osaamista ei tarvita. Työpaja sopii yli 10-vuotiaille ja sen ohjaa katutaiteilija Emilio Mäkipää. Työpaja on maksuton. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin mllpakila.jasen@gmail.com.

Osta liput teatteriesityksiin verkkokaupastamme: https://holvi.com/shop/x2W7vp/section/koko-perheen-teatteripaiva-17112019/

MLL Pakilan yhdistys esittää: Koko perheen teatteripäivä 17.11.2019 Pakilan nuorisotalolla.