Muskarit siirtyvät etäopetukseen ja perhekahvilat jäävät tauolle

29.11.2020

Meneillään oleva koronapandempia vaikuttaa myös MLL Pakilan toimintaan. Tällä hetkellä monet alueet ovat taudin esiintyvyyden kannalta leviämis- tai kiihtymisvaiheessa ja tautitapausten määrä on vahvassa nousussa. Tällä hetkellä Uusimaa ja siten MLL Pakilan toiminta-alue Helsingissä kuuluvat leviämisvaiheesa olevien alueiden piiriin. 

MLL:n toiminnassa tulee ottaa huomioon paitsi valtakunnalliset myös kunkin alueen viranomaisohjeet. Tästä syystä MLL Pakila noudattaa viranomaisten ja Mannerheimin lastensuojeluliiton ohjeistusta siitä: 

Leviämisvaiheessa olevien alueiden osalta ohjeistuksena on, että MLL:n yhdistysten järjestämä vapaaehtoistoiminta ja tapahtumat perutaan vuoden 2020 loppuun asti. Tämä pätee mm. yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin sekä perhekahvilatreffeihin, joita on järjestetty pihatreffeinä. Näin olle perhekahvilatoiminta on tauolla vuoden loppuun asti, jolloin tilannetta tarkastellaan uudestaan vallitsevan tilanteen ja ohjeistuksen näkökulmasta. 

Muskarit etänä, uusi kausi myyntiin 4.1.2021

Yhdistyksen järjestämät muskarit siirtyvät maanantaista 30.11. lähtien etämuskareihin.  Etämuskarit toimivat Facebookin kautta, tarkemmat ohjeet muskariryhmiin liittymisestä ja toiminnasta on lähetetty muskarikävijöiden yhteystietosähköpostiin. Lisätietoja voi kysyä muskariopelta. 

Kevätkauden muskaritunnit tulevat myyntiin 4.1.2021 uusille  asiakkaille. Muskareiden aloituksen arvioidaan tapahtuvan 18.1. alkaen, mutta pidätämme oikeuden myöhäistää kauden aloitusta koronatilanteen niin vaatiessa. 

Lisätietoja muskariryhmistä ja muskarikeväästä yleensäkin löytyy Muskarit-sivulta.