Muskariehdot

MLL Pakilan yhdistyksen muskareiden vakiosopimusehdot

Alkaen 1.5.2016

Muskareihin ilmoittautuminen

Muskareihin ilmoittaudutaan ilmoittautumisaikana verkkokaupassamme. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen ryhmiin kesken kauden

Mikäli loppuunmyytyihin muskariryhmiin vapautuu paikkoja, tulevat ne heti myyntiin verkkokauppaan. Ryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua myös virallisen ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mikäli kautta on jäljellä yli puolet, veloitamme täyden kausimaksun. Mikäli kautta on jäljellä puolet tai alle, veloitamme puolen kauden maksun. Kauden keston ollessa pariton, käytetään puolivälin mittarina asiakkaan kannalta suotuisempaa vaihtoehtoa.

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumisen jälkeen paikkaa ei enää voi perua. Sen päivän jälkeen, kun muskariryhmän toteutuminen varmistuu, peruutuksesta peritään vähintään kymmenen (10) euron hallinnointikulu sekä kaksi viidesosaa koko muskarikauden hinnasta.

Laskutus

Yhdistys ei lähetä laskuja. Muskaripaikka maksetaan luottokortilla tai verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassa.

Muskariryhmän peruminen

Yhdistys voi perua muskariryhmän, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Minimiosallistujamäärä per ryhmä on kuusi hlöä. Muskariryhmän perumisesta ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Muskariryhmän peruuntuessa asiakkaalle palautetaan hänen suorittamansa osallistumismaksu.

Yksittäisen tunnin peruuntuminen

Yksittäiset tunnit saattavat peruuntua esimerkiksi ohjaajan sairastumisen tai muun äkillisen esteen vuoksi, mikäli yhdistys ei ole yrityksestä huolimatta onnistunut järjestämään ohjaajalle sijaista. Tilanteen ollessa kertaluontoinen tuntia ei yleensä korvata.

Asiakkaan poissaolo tunneilta

Asiakkaan yksittäisiä poissaoloja ei korvata. Mikäli asiakas on sairauden vuoksi estynyt osallistumaan tunnille vähintään neljän viikon ajan, yhdistys voi saatuaan lääkärintodistuksen palauttaa asiakkaalle osallistumismaksusta sairauslomaa vastaavan summan. Yhdistys hyvittää sairausajan poissaoloja vain lääkärintodistusta vastaan.

Yleistä

Yhdistys pidättää oikeuden väliaikaisiin tai pysyviin ohjaajamuutoksiin.

Muskariin osallistuvat lapset on vakuutettu muskarin aikana Lähitapiolassa. Muskariin osallistuvien aikuisten tulee huolehtia itse vakuutusturvastaan osallistuessaan yhdistyksen toimintaan.