Syksyn 2021 muskarit täyttymässä - osta paikkasi pikaisesti!

19.8.2021

Iloisia uutisia kaikille pienille musiikinystäville - MLL Pakilan muskarit tulevat taas! Löytyykö teidän perheestä pieni musikantti, jota kiinnostaisi tutustua laulun, soittopelien, tanssin ja leikin saloihin ihanaisen Tiina-open yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen johdattelemana?  Näissä muskareissa pidetään hauskaa! 

MLL Pakilan muskareihin ilmoittaudutaan yhdistyksemme Holvi-verkkokaupan kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että kun ilmoittaudut, maksat samalla paikkasi ryhmässä. Maksaa voit verkkopankissa tai luottokortilla. Tutustuthan ennen ilmoittautumista ja maksamista muskariehtoihimme.

Lukukauden hinta jäsenille 70 € ja muille 85 €. Maksavan henkilön tulee olla yhdistyksen jäsen saadakseen edun. Etkö ole vielä jäsen? Liity jäseneksi täällä: https://liityjaseneksi.mll.fi/

Seuraamme jatkuvasti virallisia ohjeistuksia, ja muutokset aikatauluihin ja ryhmäkokoihin ovat mahdollisia. Mikäli muskareita ei pystytä järjestämään lähitapaamisin kasvokkain vallitsevan tilanteen vuoksi pyrimme korvaamaan kerrat videomuskarein mahdollisuuksien mukaan. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kaikille ilmoittautuneille, tällä sivulla ja Facebook-sivullamme. 

Lisätietoja Muskarit-sivultamme.

kuvaaja: Päivi Karjalainen